Logo bloemenkrant.nl
Foto: vreugdenhil bulbs & plants

Vreugdenhil getroffen door brand

Vrijdagavond 14 januari is Vreugdenhil Bulbs & Plants getroffen door brand op locatie Rusthovenlaan. Eigenaren, politie en brandweer waren heel snel ter plaatse. De brandweer schaalde snel op en heeft het vuur kunnen insluiten, waardoor erger leed is voorkomen. Op dit moment is 1 afdeling compleet verwoest, maar alle overige afdelingen, inclusief alle vitale delen van de locatie, zijn intact.

Jochem en Marjolijn Vreugdenhil: “Installatiebedrijven -en andere bedrijven- hebben ons vrijdagavond al hun hulp aangeboden. Zodra wij zaterdag er in mochten, zijn de eerste bedrijven al begonnen met noodvoorzieningen aan te leggen. Ook deze mensen zijn wij heel dankbaar.
Op social media zagen wij al snel verhalen rondgaan, vandaar dat wij zelf met een reactie willen komen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, schade-experts hopen nog een antwoord te kunnen vinden voor ons. Ook verscheen er in de media dat het om een plaats delict ging. Dit is een automatisch gegeven bij grote branden, om het een en ander uit te kunnen sluiten, al snel werd zaterdagochtend het pand vrijgegeven.
Voor onze klanten, vandaag ‘business as usual’, met ons gemotiveerde team zetten we de schouders eronder, alle klanten worden weer beleverd.
Via dit bericht willen we dan ook iedereen enorm bedanken voor alle ontvangen steun, van medewerkers, vrienden, mede kwekers, klanten, leveranciers tot bedrijven die hun hulp aanboden.
Onze echte helden zijn alle brandweerkorpsen die aanwezig waren. Wij zijn hen enorm dankbaar voor hun werk, wij zagen een enorm gecoördineerd team bezig dat er alles aan deed om de schade te beperken.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden