Logo bloemenkrant.nl
Foto: deliflor

Bloeiproef Deliflor Chrysanten 19-20-21 januari

De commerciële bloeiproef van Deliflor Chrysanten vindt dit jaar plaats op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 januari. Tijdens deze bloeiproef presenteert Deliflor de nieuwste veredelingsresultaten in chrysanten. De bloeiproef is alleen op afspraak te bezoeken en met inachtneming van de corona-maatregelen die op dat moment gelden. Om bezoek zoveel mogelijk te kunnen spreiden, is besloten de bloeiproef op 3 dagen toegankelijk te maken.

Beleving
Er wordt een presentatie gebouwd die de illusie wekt alsof de bezoeker door een luxe shopping center loopt. Hier hebben de bekende Deliflor merken zoals Baltica en Magnum hun eigen ‘store’. Maar ook opkomende merken als Deligreen, Larsson en Couture worden hier gepresenteerd. Tevens bieden we bezoekers een heerlijk hapje en drankje to-go in ons luxe warenhuis.

De nieuwe santini’s Pixel®Amor en Smeraldo die respectievelijk in week 3 en 4 geïntroduceerd worden in de markt, zijn al in de Deli FlorStore te bewonderen. Verder staan er in de bloeiproef in de breedingkas uiteraard volop nieuwe nummers, die getoond worden aan de telers en handelaren. De bloeiproef vormt altijd een waardevol moment om met elkaar van gedachten te wisselen over de kansen van deze mogelijk nieuwe toprassen van de toekomst.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden