Logo bloemenkrant.nl
Foto: TPN

Gezellige Tulpen Drive Through bij Tulpen.nl

Webshop Tulpen.nl organiseert op 15 januari a.s. een gezellige Tulpen Drive Through in Roelofarendsveen. Bezoekers kunnen niet alleen tulpen kopen maar worden onderweg in de Drive Through getrakteerd op een aantal coronaveilige acts die garant staan voor lachende gezichten. De unieke Tulpen Drive Through is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur en is toegankelijk voor zowel fietsers en automobilisten.

Enthousiaste Tulpen.nl medewerkers, het team achter onder andere de consumentenwebshop, bedachten een Drive Through parcours met verrassingsacts met bijvoorbeeld een selfieplek bij de ‘pluktuin’, interessante weetjes over de tulpenteelt, een autobingo en een draaiorgel, dat uiteraard ‘Tulpen uit Amsterdam’ in zijn repertoire heeft. Overal is aan alles gedacht en dus is iedereen meer dan welkom op 15 januari a.s.

Nationale Tulpendag
Met de organisatie van de Tulpen Drive Through sluit Tulpen.nl aan op de Nationale Tulpendag die traditioneel op de 3e zaterdag in januari (dit jaar 15 januari) gevierd wordt. De Nationale Tulpendag markeert de start van het tulpenseizoen en heeft dit jaar als thema ‘Share Happiness’. Hiermee benadrukt de Nederlandse tulpenbranche dat de tulp voor verbinding en vreugde staat en er voor iedereen is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden