Logo bloemenkrant.nl
<p>Het directieteam van HortiNL, Monique Nijland en Michael Lakerveld toont het nieuwe logo van HortiNL.</p>

Het directieteam van HortiNL, Monique Nijland en Michael Lakerveld toont het nieuwe logo van HortiNL.

(Foto: HortiNL)
Bloemen in Beweging

VMP4ALL verandert naam in HortiNL

Koppeling klokplatform KOSMOS van Aucxis is een feit

VMP4ALL verandert met ingang van 1 januari 2022 zijn naam in HortiNL. De naamswijziging gaat gepaard met de lancering van een nieuw logo. De nieuwe naam en visuele identiteit passen beter bij de dienstverlening, techniek en groei van HortiNL, dat zich ontwikkeld heeft tot hét digitale fundament voor de sierteeltsector.

Mede-eigenaar en commercieel eindverantwoordelijke Monique Nijland over de naamswijziging: “Onze oude naam dekte niet langer de lading van onze dienstverlening. Onze digitale infrastructuur is gebaseerd op de allernieuwste, toekomstgerichte technieken, terwijl onze klanten de naam VMP4ALL juist associeerden met oude technieken.
Daar komt bij dat onze infrastructuur volledig gericht is op digitaal faciliteren van het zaken doen tussen een kweker en een Nederlandse exporteur en dus niet alleen VMP-koppelingen. Voor ons alle reden om onze naam te wijzigen.”

Verdere digitalisering

Het directieteam heeft voor HortiNL gekozen, omdat deze naam naadloos aansluit bij de ontwikkeling die het bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. HortiNL heeft het fundament gelegd om in samenwerking met een aantal stevige partners, de verdere digitalisering van de Nederlandse sierteeltsector in te zetten.
De ontwikkelingen in de sierteelt hebben blijvend een nieuwe dynamiek gekregen, aldus Monique Nijland. Toen zij vorig jaar instapte bij VMP4ALL richtte het bedrijf zich sec op het bundelen van VMP koppelingen.
Nijland: “We zijn echter in het afgelopen jaar in zeer korte tijd naar volwassenheid gegroeid, onder andere door de samenwerking met een stevige technische partner en de vraag naar een onafhankelijke infrastructuur. De aankomende maanden staan in het teken van het waarmaken van de nieuwe naam; het doorbouwen van de dienstverlening op het gebied van een externe aanbodsbank; leveringsberichten en het uitbouwen van de dienstverlening in samenwerking met de huidige partners.

Aucxis

Een van de partners van HortiNL is Aucxis, het bedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de klok-software van veiling Plantion. Aucxis, zo omschrijft de digitale specialist zichzelf, is de nieuwe online standaard in de verkoop en het veilen van producten uit de land- en tuinbouwsector en de visserij, maar ook daarbuiten.

Onafhankelijk

NLHortiNL biedt sierteeltbedrijven de digitale infrastructuur om te koppelen met alle standaardkoppelingen in de sierteelt zoals API, VMP en EDI. Bedrijven die de HortiNL-infrastructuur gebruiken, hoeven hun werkprocessen dan ook niet aan te passen: ze kunnen zaken blijven doen zoals ze gewend zijn; aanbod online opgeven of in eigen systemen. Klanten halen dit snel, realtime op, om hun transacties te kunnen afhandelen. Daarnaast is HortiNL onafhankelijk en blijven de data gegarandeerd eigendom van de klanten.
Het team achter HortiNL heeft jarenlange ervaring in de hele sierteeltketen en snapt als geen ander dat het in de handel draait om het menselijk contact, realtime informatie en handelingssnelheid.

Meer informatie is te vinden op: www.hortinl.com.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden