Logo bloemenkrant.nl
Foto: myplant & garden

Myplant & Garden kondigt samenwerking aan met PANTONE

PANTONE® wordt partner van Myplant & Garden 2022, gehouden op 23-25 februari in Milaan. Tijdens de vakbeurs presenteert PANTONE® een preview van de kleurencollectie voor lente/zomer 2023 geïnspireerd op het nieuwe Metaverse-palet.

“De samenwerking met PANTONE®, dat tijdens de beurs ook met een eigen stand aanwezig zal zijn, toont de internationale gemeenschap een nieuwe manier om bloemdecoraties te bedenken door een interpretatie van de nieuwe kleurtrends van de meest gezaghebbende bron op mondiaal niveau. Het nieuwe palet dat op Myplant wordt getoond, zal een inspiratiebron worden vanwege de formele, esthetische en emotionele aantrekkingskracht die het omringt.”

In het kader van Décor District op Myplant geven internationale bloemisterij-, mode- en trouwtrendsetters hun exclusieve invulling aan deze nieuwe trends. Modeshows, workshops, debatten en vele andere evenementen zullen Metaverse verkennen en experts, professionals, scholen en alle bezoekers meenemen op een ongekende reis in de kleuren van de toekomst en in de toekomst van kleuren.

Décor District is een enorm podium waar botanische en florale creativiteit gestalte krijgen uit ideeën en verbeeldingskracht. Het is een levendig, kleurrijk en spectaculair platform van 6.000 m² in hal 12 waar wedstrijden, workshops en spraakmakende evenementen plaatsvinden; waar producten, diensten en de meest innovatieve accessoires voor decoratieprofessionals worden tentoongesteld.

De fusie tussen productexpositie en performance heeft van dit gedeelte van Myplant de place to be gemaakt voor decoratieprofessionals, eventmanagers, winkeleigenaren, interieur- en visuele ontwerpers en nog veel meer.
De bruiloftsindustrie heeft in het Décor District van Myplant & Garden een van de nuttigste gelegenheden op internationaal niveau erkend om de evoluties te volgen van een handel die wordt gewaardeerd op 300 miljard dollar en, na een gedwongen stop in 2020, gestaag groeit.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden