Logo bloemenkrant.nl
Foto: farm direct

Farm Direct viert 5 januari haar 10-jarig bestaan

Op woensdag 5 januari 2012 werden de eerste 6 dozen rozen op naam van ‘Farm Direct’ op een vlucht van Quito naar Schiphol geladen. Morgen is het dus precies 10 jaar geleden dat Farm Direct begon met het importeren van Ecuadoraanse rozen.

De afgelopen maanden stond het bedrijf al op diverse wijzen stil bij dit grootste jubileum. De boxdeur werd versierd met een feestelijke banier en ook op social media werd er regelmatig teruggeblikt. De kers op de taart was natuurlijk de feestelijke Farm Direct brunch tijdens de IFTF. Zo kon het team samen met hun partners deze mijlpaal vieren, met als hoogtepunt de onthulling van de Farm Direct Tijdlijn.

Waarom een tijdlijn?
‘Terugkijken op wat we hebben bereikt, geeft ons elke dag extra moed en kracht om keihard verder te bouwen’, aldus oprichter Willem van Maasdijk, ‘De tijdlijn staat vol dierbare momenten. De eerste vracht (2012), de komst van Bas (2015), de geboorte van ons logo (2016), de eerste medewerker (2018), en verder. Met trots vieren we ons 10-jarig bestaan en vol enthousiasme kijken we naar de toekomst. En bovenal: dank aan iedereen die Farm Direct heeft gesteund en daarmee tot hier heeft gebracht. De partners, leveranciers, klanten, en bloemisten. Zonder jullie was het niet gelukt. Dank jullie wel en op naar de volgende 10 jaar!’

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden