Logo bloemenkrant.nl
Foto: Certhon

Ontmoet het nieuwe Certhon

Certhon viert haar 125-jarig bestaan en het is niet moeilijk voor te stellen dat er in al die jaren veel is veranderd. Certhon heeft bewezen een marktleider en kennispartner te zijn, die de meest uitdagende tuinbouwprojecten ter wereld realiseert. Neem bijvoorbeeld de Certhon Harvest Robot, de SuprimAir kas die momenteel in Finland wordt gebouwd of het project Madar Farms: ‘s werelds eerste indoor farm voor het kweken van verse tomaten op commerciële schaal, midden in de woestijn.

Bovendien heeft de Hillenraad100 Certhon dit jaar erkend als winnaar van de HillenraadTECH50. Daarmee heeft Certhon zich bewezen als het meest spraakmakende en veelbelovende bedrijf binnen de tuinbouwtechnologie. Als marktleider van deze klasse kon de identiteit van Certhon niet langer achterblijven.

Growing anything, anywhere. For everyone

Dat is de belofte van Certhon aan de wereld. Een wereld die niet gebonden is aan ‘teeltregels’. Waar alles overal kan worden geteeld, ongeacht het seizoen of het klimaat. En waar iedereen in de wereld toegang heeft tot gezond, veilig en duurzaam voedsel. Certhon combineert haar jarenlange ervaring en tuinbouwkennis met betrouwbare technieken, plantenwetenschap en kunstmatige intelligentie, om de teeltsystemen van de wereld van binnenuit volledig te veranderen. Tomaten in de woestijn, sla in Noord-Amerika en aardbeien in Hong Kong. Zo maakt Certhon deze belofte waar. Lotte van Rijn, General Manager bij Certhon: “We zijn er trots op onze nieuwe identiteit te presenteren. Een vernieuwde identiteit, die aansluit bij onze positie in de markt. In woord, beeld en daad. Bekijk het nieuwe Certhon op www.certhon.com en ontdek hoe wij de wereld in staat stellen om alles en overal te telen.”

Het onmogelijke mogelijk maken
Buiten de comfort-zone is in de tuinbouwsector nog nooit zo relevant geweest als nu. Van Rijn: “De voedseltransitie vraagt om grote uitdagingen. Maar we zien ook kansen. Natuurlijk kunnen we de wereldwijde teeltsystemen niet in één dag veranderen, en zeker niet in ons eentje. We werken samen met telers, investeerders, onderzoekers en andere pioniers om een beter systeem te creëren. Ik nodig u uit om uw ambities met ons te delen. Daag ons uit. We zijn op ons best als we het onmogelijke mogelijk maken.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden