Logo bloemenkrant.nl
Foto: ROGER WALESON

LOGPAY bundelt krachten met VARO Energy Retail

LOGPAY breidt de kaartacceptatie in Nederland verder uit. De financiële dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen van Volkswagen Financial Services AG heeft de handen ineengeslagen met VARO Energy Retail B.V. en hun Nederlandse tankstationmerken Argos en amiGo.

Door deze samenwerking krijgen houders van de LOGPAY Card in een eerste fase toegang tot in totaal 176 Argos en amiGo tankstations in Nederland.

“Het partnerschap met VARO Energy Retail B.V. is een volgende stap op weg om Europa’s meest toonaangevende aanbieder van betaaloplossingen in de mobiliteitssector te worden,” zegt Jens Thorwarth, Managing Director van LOGPAY. “LOGPAY klanten hebben internationaal toegang tot een breed scala aan diensten en kunnen genieten van de voordelen van contantloze en transparante transacties.”
“LOGPAY is al één van onze partners op de Duitse markt. Onze Duitse collega’s waren zeer positief over deze samenwerking, dus was het voor ons een logische stap om deze samenwerking uit te breiden naar de Nederlandse markt”, aldus Arend Nieboer, Manager Cards van VARO Energy Retail. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking goed zal zijn voor beide organisaties”.

LOGPAY klanten kunnen nu al profiteren van LOGPAY’s uitgebreide aanbod, dat onder andere het gebruik van de LOGPAY kaart omvat om te tanken bij tankstations in heel Europa en gebruik te maken van verschillende diensten op het gebied van mobiliteit. In Nederland biedt LOGPAY haar klanten nu toegang tot een netwerk van ongeveer 1.100 tankstations. De LOGPAY kaart wordt geaccepteerd bij meer dan 19.000 tankstations in 20 landen in Europa.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden