Logo bloemenkrant.nl
<p>Thomas Bugel, locatiemanager veiling Eelde.</p>

Thomas Bugel, locatiemanager veiling Eelde.

(Foto: walter landesbergen)
Bloemen in Beweging

Regio-veilingen zijn positief gestemd

In een interview met de Bloemenkrant liet de CEO van veiling Plantion André van Kruijssen eerder dit jaar - 7 september - weten dat hij de toekomst van marktplaats Ede met vertrouwen tegemoet ziet. Hij rekent op groei van ‘zijn’ hybride veiling en verwelkomde dit kalenderjaar al enkele nieuwe middelgrote leden.

Deze week in deze krant een groot interview met Thomas Bugel, locatiemanager van RFH marktplaats Eelde. Ook Bugel is positief.
De overeenkomst tussen beide regio-veilingen is hun klantgerichtheid. Vanzelfsprekend, zou je zeggen. Welke onderneming haalt het in zijn hoofd om niet klantgericht te zijn. Maar juist op dit punt dreigt locatie Rijnsburg de boot te gaan missen.
Voor een regio-veiling in het westen van het land is genoeg animo, een haalbaarheidsrapportage ontbreekt niet voor niets. Maar alles staat of valt met het geloof en de inspanningen van de kwekers. Als hun aanvoer naar de regio stokt, al dan niet gestimuleerd door het concern management, dan blijft straks alleen Aalsmeer over.
De regio trekt er hard aan om dat niet te laten gebeuren.

Lees het interview met Thomas Bugel, veiling Eelde, op pagina 12 en 13 van deze krant.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden