Logo bloemenkrant.nl
Foto: topbloemen

Topbloemen.nl steunt RTL Project Glimlach met Boeket Glimlach

Topbloemen.nl steunt RTL Project Glimlach dit jaar. De online bloemenverkoper zal vanaf 1 december tot en met 15 december het Boeket Glimlach verkopen.

Per verkocht boeket doneert de klant via Topbloemen.nl € 2,50,- aan Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Topbloemen.nl doneert zelf ook nog een vast bedrag, dat later bekend gemaakt zal worden.

Kinderziekenhuizen van Oranje
De gehele opbrengst van RTL Project Glimlach gaat dit jaar naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst wil de stichting onderzoek doen en projecten uitvoeren die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in één van de zeven Nederlandse ziekenhuizen behandeld worden.

CEO Edwin van Arkel van Topbloemen.nl: „Als bedrijf zijn wij al vaker betrokken geweest bij de ondersteuning van belangenorganisaties en goede doelen. We vinden het erg belangrijk om ons ook in te zetten voor iets dat groter is dan onszelf. We zijn daarom ook erg blij dat we dit mogen doen en zo hopelijk het leven van 380.000 zieke kinderen een beetje minder zwaar te maken.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden