Logo bloemenkrant.nl
Foto: rfh

Floriway, een nieuwe logistiek dienstverlener met een vertrouwd gezicht

Dé nieuwe specialist in sierteelttransport Floriway heeft deze week zijn logo onthuld en krijgt daarmee als zelfstandig dienstverlener een eigen gezicht. Door kennis en middelen te bundelen kunnen de aangesloten vervoerders de komende jaren onder één vlag de dienstverlening voor hun klanten naar een nog hoger niveau tillen.

Naast de lancering van het logo is vanaf vandaag de website Floriway.com te bezoeken en zijn alle ontwikkelingen rondom Floriway via diverse social media dagelijks te volgen. Bovendien kan iedereen die is geïnteresseerd zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het relevante Floriway-nieuws.


Effectief en hoogwaardig sierteelttransport
De Winter Logistics, Van Zaal Transport en Wematrans kunnen onder de vlag van Floriway gezamenlijk bouwen aan een efficiëntere keten, met als doel de klant meer gemak en service te bieden. Alle drie de bedrijven staan al decennia dicht bij de klant en dat blijft bij Floriway ook het geval, aldus Toon Vos, algemeen directeur Floriway: ‘Dat is een belangrijk uitgangspunt voor de effectieve en hoogwaardige diensten die we willen leveren. Met de aangesloten vervoerders hebben we daar alle ingrediënten voor in huis. Niet alleen in middelen, maar ook in kennis en ervaring. Nu de samenwerking officieel is beklonken, zijn we van start gegaan met de integratie van onze bedrijven. Vanaf komend jaar zal de samenwerking voor iedereen steeds zichtbaarder worden. We verwachten in het nieuwe jaar de eerste Floriway vrachtauto’s te kunnen laten rijden. We zullen onze klanten stap voor stap meenemen in de nieuwe mogelijkheden die we dankzij de samenwerking kunnen bieden. Ons doel is dat we op zowel korte als op lange termijn de hoge kwaliteit van onze dienstverlening kunnen garanderen.’

Eind oktober werd de samenwerking tussen de vervoerders officieel ondertekend, nadat de Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) daar groen licht voor had gegeven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden