Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal floraholland

Peter Smak nieuwe voorzitter Ledenraad Royal FloraHolland

Tijdens de ledenraadvergadering van 18 november jl. is met een meerderheid van stemmen kweker Peter Smak per 1 januari 2022 benoemd tot voorzitter van de Ledenraad Royal FloraHolland.

De Ledenraad heeft Peter Smak gekozen als voorzitter voor een termijn van drie jaar. Peter is mede-eigenaar van Smak Tulips, een familiebedrijf dat al 4 generaties is gevestigd in het West-Friese Onderdijk.
Smak maakte eerder deel uit van de pilot Ledenraad, commissie strategie en commissie ledenbinding en is lid van de Coöperatiecommissie binnen de huidige Ledenraad. Als voorzitter van de Ledenraad is hij het eerste aanspreekpunt voor Directie en Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij als voorzitter verantwoordelijk voor een goede samenwerking binnen de Ledenraad en het functioneren van individuele leden en de Ledenraad als geheel.

Smak: “Als eerste dank ik Marcel van Tol voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Inmiddels heb ik een lange historie met Royal FloraHolland en realiseer ik me dat er zeker werk aan de winkel is. We hebben een intensieve periode achter de rug. Door in een open sfeer elkaar als sparring partner te zien en elkaar te vertrouwen, kunnen we samen de coöperatie verder brengen en laten groeien. Mijn persoonlijke doelstelling is om constant te willen verbeteren, door naast de wettelijke taken ook signalen te wegen en waardevolle adviezen te geven. Dit samen met een Ledenraad waar alle leden actief bij betrokken zijn en op constructieve wijze hun bijdrage leveren. Ik kijk ernaar uit om gezamenlijk aan de slag te gaan en om met onze coöperatie een volgende stap te kunnen zetten.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden