Logo bloemenkrant.nl
Foto: W.H.Zandbergen

Sierteeltsector heeft bloemrijke X factor

De Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer, de IFTF Expo in Vijfhuizen en de RFH Trade Fair hebben met hun organisatoren en deelnemers vorige week weer laten zien waar de sierteeltsector toe in staat is.

Gelukkig was het vele werk niet voor niets en kon er weer worden bewonderd, bijgepraat, gehandeld en genoten. Het was aan alle kanten een echt bloemenfeest, dat zijn weerga niet kent.

Foto’s

De Flower Bazar, de nieuwkomer in de sector, maakte haar belofte meer dan waar. Hiermee is het bewijs geleverd dat deze luxe pop-up beurs dé perfecte aanvulling is op de IFTF Expo Haarlemmermeer en de Royal FloraHolland Trade Fair. In het inspiratievolle decor trok de vernieuwende en verrassende wijze van het presenteren van bloemen, planten én decoratie alle aandacht.

Onze huisfotografen Wim Zandbergen en Wilma van Velzen gingen op beursbezoek en legden alle drie de beurzen op de gevoelige plaat vast. Dat betekende hoofdbrekens voor de redactie om een keus te maken. De ene foto nog mooier dan de ander of zoals u wenst de ene deelnemer nog mooier dan de ander. Dat houdt ook in dat we u de komende tijd op nog wat foto’s willen trakteren. Of in de krant of in de Nieuwsbrief Bloemenkrant.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden