Logo bloemenkrant.nl
Foto: bosman van zaal

Uitbreiding team Bosman van Zaal

Onlangs zijn twee tuinbouwdeskundigen uit het Westland in dienst getreden bij Bosman van Zaal. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst, door de jaren heen opgebouwd in de internationale tuinbouwsector.

Business office manager kassenbouw en constructies
Jorge Martins is al ruim 17 jaar actief in de tuinbouwsector. Hij is jaren werkzaam geweest als technisch specialist en manager voor een toonaangevende tuinbouwtoeleverancier in het Westland. Sinds augustus jl. is hij toegetreden als business office manager bij Bosman Van Zaal. Binnen de organisatie is Martins eindverantwoordelijk voor de afdeling ‘kassenbouw & constructies’ en overziet en stuurt hij alle processen, van ontwikkeling tot aan de uitvoering binnen deze afdeling, aan. Daarnaast vormt Martins samen met vijf andere business office managers (er zijn zes productgroepen) de basis voor de realisatie van alle turnkeyprojecten wereldwijd.

Projectmanager
Frans Wijnhorst is ook geen onbekende in de tuinbouwwereld. Hij is sinds enkele maanden in dienst als projectmanager ‘verwarming en koeling’. Deze functie is hem op het lijf geschreven omdat hij zijn hele tuinbouw carrière al werkzaam is als zelfstandig verwarmingsinstallateur en vervolgens zijn brede kennis ook heeft ingezet als manager en projectbegeleider. Bij Bosman Van Zaal is Wijnhorst verantwoordelijk voor het operationele gedeelte van de verwarmings- en koelingssystemen voor de Nederlandse markt, waarbij hij ook nauw samenwerkt met ander projectmanagers voor de uitvoering van buitenlandse turnkeyprojecten.

Het team van Bosman Van Zaal is erg blij met de toevoeging van deze twee tuinbouwspecialisten.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden