Logo bloemenkrant.nl
Foto: greenport westland

Meet en Greet Energie

Op dinsdagmiddag 7 december, van 16.00 tot 18.00 uur, wordt in het World Horti Center in Naaldwijk ‘Meet & Greet’ Energie gehouden. Het thema is dit jaar:’CO2 Centraal’

Voldoende beschikbaarheid van CO2 is een voorwaarde voor de glastuinbouw om verder te verduurzamen met warmte en elektriciteit. Vorig jaar heeft het kabinet besloten tot een pilot voor de beschikbaarheid van CO2 voor de glastuinbouw vanuit Rotterdam. Dat is dus goed nieuws. Maar er zijn nog wat uitdagingen. Zo wil de sector graag biogene CO2 en moet geconcurreerd worden met Carbon Capture and Storage (CCS). Daarover wordt gesproken met enkele experts, zoals Jacob Limbeek (directeur van OCAP). Daarnaast geven enkele ondernemers een pitch over hun keuzes in de energietransitie en de invloed van CO2 -beschikbaarheid daarop. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

De Meet & Greet Energie wordt dit jaar een hybride evenement. Dat betekent dat het een combinatie wordt van een fysieke en een online bijeenkomst. Aan het fysieke deel kan een beperkt aantal personen deelnemen.  

U kunt bij uw aanmelding aangeven of u aanwezig wilt zijn bij het fysieke evenement, of er de voorkeur aangeeft de bijeenkomst online te volgen. Uit de aanmeldingen voor het fysieke evenement wordt een keuze gemaakt, rekening houdend met de maximum bezetting van de gekozen locatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden