Logo bloemenkrant.nl
Foto: topbloemen.nl

Bloemen bestellen het meest populair in het Verenigd Koninkrijk

Buiten Nederland zijn in het Verenigd Koninkrijk online de meeste bloemen verkocht. Dat blijkt uit verkoopdata van Topbloemen.nl. Met 11,8 procent van de bestellingen staat het Verenigd Koninkrijk op nummer één.

Het Verenigd Koninkrijk wordt op de voet gevolgd door België (11,2 procent) en Duitsland (9,6 procent). De middenmoot wordt aangevoerd door Spanje (8 procent) en Frankrijk (7,1 procent).

Wereldwijd
Ook verder van huis worden boeketten besteld. Van het totaal aantal online bestelde boeketten vanuit het buitenland komt 9,5 procent uit de Verenigde Staten, 3,3 procent uit Australië en 2,6% uit Canada.
Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: “Het is interessant om te zien dat er wereldwijd online boeketten worden besteld. De landen om ons heen bestellen dan wel het meest online boeketten. Maar dat men ons ook vanaf de andere kant van de wereld weet te vinden, is natuurlijk fantastisch. De Verenigde Staten, Australië en Canada staan namelijk in de op 10 van het aantal online bestelde boeketten vanuit het buitenland.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden