Logo bloemenkrant.nl
Foto: waterdrinker

Waterdrinker Green Trade Center in het teken van green treasures

Na een succesvolle september editie, vinden van 31 oktober t/m 5 november weer de GTC Days plaats. Tijdens de komende editie kunnen klanten op ontdekkingstocht door het Green Grade Center; op verschillende plekken in het GTC kunnen zij terecht voor bijzondere treasures. Onderscheidende en vernieuwende producten, speciaal geselecteerd voor het naderende feestseizoen.

Our Treasures
Het GTC staat vol met ‘groene schatten’, maar Our Treasures spannen de kroon. In het entreegebied van het GTC kan men terecht voor deze exclusieve eyecatchers; planten die wereldwijd zeer gewild zijn maar waarvan de productie nog niet loopt óf mutanten uit de natuur die slecht te vermeerderen zijn. Ze zijn dan misschien niet heel groot, maar wel heel uniek; echt collectors items speciaal geselecteerd door onze planthunters.

Our Future Plants
Een mysterieus begrip in het GTC: Our Future Plants. Deze planten geven bezoekers een kijkje in de toekomst. Our Future Plants zijn zeer bijzondere planten die (nog) nergens te koop zijn, maar hopelijk later terug te vinden zijn als Novelty & Specialty in ons assortiment.

Novelties & Specialties
Gedurende de hele week zijn er extra veel Novelties & Specialties; de nieuwste en meest bijzondere planten welke direct ingekocht kunnen worden. Daarnaast wordt in het entreegebied van het GTC een nieuw en duurzaam concept geïntroduceerd. Benieuwd naar dit exclusieve product? De hele week staat een team klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Ook ontbreken de GTC Deals en dé must haves van het seizoen niet. Zijn er diverse Meet & Greets, vormen de kwekerspresentaties en Our Trend Collection een bron van inspiratie en zorgt het GTC team de hele week voor een feestelijk welkom.

Combineer uw bezoek
Van 3 t/m 5 november vinden ook de Trade Fair Aalsmeer en de Flower Bazar plaats. Combineer een bezoek aan de GTC Days met een bezoek aan deze beurzen. Alle locaties zijn makkelijk te bereiken met gratis shuttlebusjes. Aanmelden voor de GTC Days is niet nodig.

De openingstijden van de GTC Days zijn:
Zondag 31-10, 05.00 - 12.00 uur
Maandag 01-11, 05.00 - 21.00 uur
Dinsdag 02-11, 05.00 - 17.00 uur
Woensdag 03-11, 05.00-17.00 uur
Donderdag 04-11, 05.00-17.00 uur
Vrijdag 05-11, 05.00-13.00 uur


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden