Logo bloemenkrant.nl
Foto: LM Flower Fashion / BAGGIT

Bloemen tijdens het Gouden Televizier Ring Gala

Het Gouden Televizier Ring Gala werd dit jaar weer bloemrijk gestyled. Tijdens het glamoureuze gala werden de meest prestigieuze televisieprijzen van Nederland uitgereikt. Over de rode loper betraden de prominente gasten het Koninklijk Theater Carre in Amsterdam voor het grootste gala van de Nederlandse televisie. Naast de bekenden van de televisie straalden de bloemen op de rode loper en op diverse locaties in het theater.

LM Flower Fashion Productions zorgde voor het achtste jaar voor de bloemstyling van het gala, dit jaar samen met FM Group en de preferred suppliers Rotoflowers, Kallaland, Van Helvoort Santini, Zentoo Chrysanthemums, Sprayroses by De Opstal en Hydrangeaworld in ondergronden van Oasis Floral Products Benelux. In overleg met AVROTROS werden de bloemen in blauw, wit, groen en oranje tinten gestyled.

WinnaarsDe winnaar van de Televizierring werd dit jaar de documentaire van Jessica Villerius, “De Kinderenvan Ruinerwold” dat samen genomineerd was met “Mocro Maffia” en “Een Huis Vol”. Andre van Duin en Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) wonnen de Zilveren Televizier Ster voor beste mannelijke en vrouwelijke presentator. De populaire jeugdserie “De Zomer van Zoe” ontving de Gouden Stuiver. Rob Kemps won de Televizier Aanstormend Talent Award. Elise Schaap werd verkozen tot beste acteur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden