Logo bloemenkrant.nl
<p>Een van de prachtige arrangementen.</p>

Een van de prachtige arrangementen.

(Foto: )

Tweede Flower Bazar in FloriWorld in kerstsfeer

Na het succes van de eerste editie krijgt de Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer op 3-4-5 november een sprankelend vervolg met de Christmas editie. Tegelijk met de Royal FloraHolland Trade Fair en IFTF in Vijfhuizen. “Deze luxe pop-up boetiek is een perfecte aanvulling op de grote beurzen met het schouwen van bloemen, planten én decoratie binnen één setting” stellen organisatoren Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign enthousiast. “Het warme clubhuisgevoel en elkaar weer ontmoeten blijft de insteek. Intussen pakken we door met ‘how to grow together’. Gezamenlijk de handel inspireren en laten zien waarmee je bezig bent. De locatie is perfect, net om de hoek van Royal FloralHolland’s Trade Fair.” 

Warm Christmas

 De Christmas editie van de Flower Bazar belooft een en al inspiratie. “Voor het realiseren van een sfeervolle inrichting hebben we gekozen voor het thema Warm Christmas. Diepblauwe donkere tinten en andere trendkleuren zullen een sfeervolle basis vormen voor alle presentaties. De eerste Flower Bazar was al een inspiratievol plaatje, het Christmas thema geeft echt alle ruimte om nog meer uit te pakken met veel kerstlichtjes en kerstproducten. Samen met enkele toparrangeurs zorgen we voor een wauw-effect van de bovenste plank, waarvoor we al onze creativiteit zullen inzetten.”

Vak en consument

De toegang tot de Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer is gratis. Vooraf aanmelden of time slots zijn hier niet nodig. Het tonen van de coronacheck app bij de entree is voldoende. De openstelling op
3-4-5 november is voor het vak, waarna zaterdag 6 en zondag 7 november de Christmas Flower Bazar in FloriWorld wordt opengesteld voor publiek, ofwel de consument. “Daarmee slaan we twee vliegen in één klap. Het zou zonde zijn al dat moois op vrijdagmiddag weg te gooien. Dus maken we er samen met FloriWorld nog een leuk weekend event van. Onze huurders kunnen hun personeel of voetbalcollega’s uitnodigen om langs te komen, consumenten worden geïnspireerd en FloriWorld kan zijn bezoekers wat extra geven. Een win-win situatie voor allemaal!”

Aanmelden

Het succes van de eerste Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer heeft op de begane grond nog eens 1.000 vierkante meters extra vloeroppervlak opgeleverd die voor de 2e editie uitverkocht is.
Toch interesse? De Flower Bazar komt in het voorjaar terug, want dit pop up event smaakt naar meer. “Dure standbouw is niet nodig, want de kracht ligt bij de displays en adembenemende presentaties in een sfeervolle omgeving. Basisverlichting en vloerbedekking is aanwezig en de catering is uitstekend.

De aanmelding voor de november editie is gesloten, dus mocht u mee willen doen in het voorjaar neem hiervoor contact op met pascal@2dezign.nl
of via
WhatSapp 0031 6 24229238. Kijk voor meer informatie op www.flowerbazar.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden