Afbeelding

Het gevoel van de bioscoop met gave kleurrijke Popcorn orchideeën

Algemeen Growers pride

In de zomer van 2019 lanceerde Dümmen Orange een nieuw orchideeënlabel voor de kleinbloemige orchidee genaamd Popcorn: ‘Pops up your room’. In de jaren die volgde is het label verder aangevuld met nieuwe soorten en kleuren, met als resultaat een volledig assortiment dat het gevoel van de bioscoop in huis haalt.

Popcorn: ‘Pops up your room’

De bloemen van deze compact groeiende orchideeën poppen zich op dezelfde manier open als popcorn, vandaar de toevoeging ‘pops up your room’. Daarnaast zijn de bloemen net iets anders dan die van ‘normale’ orchideeën. De bloemen zijn kleiner dan 4 centimeter en één plant geeft zo’n 50 bloemen. Binnen het Popcorn-assortiment is een grote variatie aan kleuren te vinden met bijpassende namen als: Sea Salt, Blueberry Pie, Maple Walnut en de nieuwste toevoeging Better Butter. Better Butter is een gele mini orchidee, die compact groeit en hierdoor eenvoudig te telen is. Het soort heeft kort blad en ontwikkelt 2 tot 3 takken met meerdere vertakkingen. Better Butter is al te telen in een 6 centimeter pot, maar in een 12 centimeter pot past het soort perfect in de Popcorn collectie. 

Trendy bij millennials

Uit onderzoek is gebleken dat een groeiend aandeel van de Europese consumenten gevoelig is voor trends: zij zoeken sfeer, expressie en originaliteit. Nieuwe toepassingen en ideeën die vormgeven aan lifestyle worden het meest gewaardeerd. Hier passen de soorten van het Popcorn label perfect bij. Met een breed kleurenpallet variërend van wit en geel tot roze en oranje is er voor ieder wat wils. 

Frisse uitstraling

Daarnaast heeft het label een frisse uitstraling en is gericht op de millennial als eindconsument. Dümmen Orange richt zich met het orchideeënlabel in basis tot de kweker, ofwel haar (potentiële) klant. Meer weten over deze collectie?
Kijk dan eens op DummenOrange.com.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant