Logo bloemenkrant.nl
Foto: Fotografie Wilfried Overwater

Charmelia heeft iets te vieren!

En niet zomaar iets... Deze week wordt de 25 miljoenste Charmelia Pink steel uitgeleverd in Nederland. Zoveel Charmelia’s die een fleurige bestemming hebben gekregen. Een mijlpaal voor Royal van Zanten om enorm trots op te zijn.

Door haar fraaie, betoverende uiterlijk, rijkbloeiende stelen en uitzonderlijk vaasleven heeft Charmelia de afgelopen jaren vele harten veroverd. Met haar unieke eigenschappen heeft de bloem niet alleen furore gemaakt, maar is inmiddels ook een begrip binnen de hele sierteelt keten. Charmelia: je kunt er niet omheen.
Charmelia is sterk, heeft bloemen in overvloed, is oogstrelend en door haar kenmerkende, aparte vorm enorm veelzijdig. Ze blijft iedereen verrassen; keer op keer. Charmelia is niet alleen een charmante blikvanger in gemengde arrangementen, maar kan ook prima in haar eentje de schijnwerpers pakken.

Met veel liefde, zorg een aandacht wordt Charmelia veredeld door Royal Van Zanten en voor Europa geteeld door Decorum kweker Together2Grow om iedereen jaarrond te laten genieten van haar sprankelende schoonheid. De afgelopen jaren heeft Charmelia Pink gezelschap gekregen van Charmelia White, Blush en Yellow en dat smaakt naar meer. Meer bloemen en (nog) meer kleuren welke in de nabije toekomst zeker te verwachten zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden