Logo bloemenkrant.nl
Foto: WHC

Puck van Holsteijn nieuwe directeur World Horti Center

Per september 2021 is Puck van Holsteijn directeur van World Horti Center. Als directeur van partner HortiHeroes is Puck bekend met het gebouw en haar organisatie “De potentie is enorm”, aldus Puck. “We zullen de komende tijd opnieuw laten zien dat het voor elke bezoeker interessant, leuk en inspirerend is om in het WHC te zijn. Het is fantastisch om dat in goede banen te leiden.”

Van Holsteijn volgt Joep Hendricks op en neemt de taken van interim-directeur Hans Kleijwegt over. “Het is belangrijk om eerst een aantal (lang)lopende projecten af te ronden of te starten. Zo kunnen we het publiek laten zien dat het World Horti Center het clubhuis is van de Food & Flower Industry, waar continue gewerkt wordt aan het ontwikkelen en promoten van kennis en innovatie. Kennis en innovatie die onze participanten en talenten hebben en die dagelijks wordt toegepast in de horticultuur”, geeft Van Holsteijn aan. “Voor een bedrijf dat het moet hebben van bezoekers is de coronaperiode een uitdaging. We hebben die periode gebruikt om de eerste stappen te zetten in de transformatie van het WHC, van puur informatieve stands naar een meer interactieve beleving via themapleinen en een nieuwe opzet van de stands. De eerste belangrijke stappen zijn gezet en we zullen volop in beweging blijven om met onze participanten voorop te blijven lopen. Samen creëren we een springplank om verder te groeien.”

Van Holsteijn zal naast haar werkzaamheden voor World Horti Center ook actief blijven in haar huidige functie als directeur van Horti Heroes. Hans Kleijwegt blijft betrokken als projectmanager en zal Van Holsteijn de eerste periode ondersteunen. “Wat erg fijn is, is dat World Horti Center een zeer ervaren en betrokken team heeft, waar ik goed op kan bouwen”, besluit Van Holsteijn. “Samen met onze participanten en partners gaan we World Horti Center de komende periode doorontwikkelen. Ik heb daar heel veel zin in!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden