Afbeelding
Foto: panamseed

Sorbet® XP: de mooiste violen op de markt

Algemeen

De herfst staat al bijna voor de deur en dat betekent: tijd voor violen. De Sorbet® XP / Sorbet® series zijn de mooiste F1 violen op de markt en brengen letterlijk kleur in de herfst en de winter. Dus geen herfst- of winterblues met deze violen die zorgen voor een vrolijke noot in de tuin, op het balkon en het terras.

Kenmerken die de Sorbet XP serie uitzonderlijk maken is de uniformiteit binnen de verschillende variaties én binnen de serie zelf. Daarnaast is de serie geselecteerd op een uniform, kort bloeiraam. In de praktijk is gebleken dat onder verschillende omstandigheden het product uniform presteert. Verder komt de plant vroeg in bloei en levert mooie, vertakkende en compacte planten op die een bloempot prachtig vullen. De sterke groeikracht zorgt voor een hoog kiempercentage. Ook zijn de plug- en tuinprestaties van het product uitstekend en zijn er gedurende de teelt minder remstoffen nodig dan gemiddeld. De combinatie van deze unieke eigenschappen maken het een veilige keuze voor een voorspelbare en duurzame teelt.

Rose Blotch
De Sorbet XP serie heeft een ruime keuze uit verschillende kleurvariëteiten, van de diepste blauw tot de meest helder witte bloemen. De nieuwste toevoeging aan de serie is de prachtige en elegante Sorbet® XP Rose Blotch, een echte najaarsviool. Deze heeft roze bloemblaadjes en een duidelijk roze oog. Een elegante kleur die perfect aansluit op de bestaande kleuren in de Sorbet XP serie. Rose Blotch levert zowel in het najaar als het voorjaar geweldige prestaties. Ook is specifiek voor de herfst de Sorbet® XP Autumn Select Mixture beschikbaar. Een speciale mix met gedurfde seizoenskleuren die uitermate goed passen bij het najaar.

Tiger Eye
Binnen de Sorbet® serie is de nieuwe Tiger Eye een opvallende verschijning. De prachtige, gele bloem met uitzonderlijk zwarte strepen springt eruit. De kenmerken van de plant passen perfect binnen de Sorbet series en maken de keuze aan variëteiten helemaal compleet.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant