Logo bloemenkrant.nl
Foto: Jhon Koopman

Braam Roses ‘Born to bloom’

Met zijn schitterende collectie trosrozen ‘Born to bloom’ wil Braam Roses ketenbreed inspireren. Hiervoor wordt een compleet nieuwe verkoopcampagne uitgerold met een geweldige uitstraling. Tijdens The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer op 15-16-17 september bent u van harte welkom om kennis te maken met de eigenaars van Braam Roses en hun nieuwe brand te bewonderen.

Door 2Dezign

Als een van ’s werelds grootste trosrozenproducenten met dagelijks verse trosrozen voor de veilingklokken van Royal FloraHolland is Braam Roses geen onbekende. Als gevestigd familiebedrijf in Ethiopië is Braam Roses gespecialiseerd in het verantwoord kweken van de mooiste trosrozen van excellente kwaliteit. Ook introduceert het regelmatig nieuwe rassen.
“Ketenbreed inspireren is onze missie” zegt Ben Braam. “Om onze trosrozen een extra impuls te geven hebben Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign uit Rijnsburg een nieuwe verkoopcampagne en brand voor ons ontwikkeld. Zij kunnen dit als geen ander. Bovendien zijn zij goed bekend met ons product en werken zij ook voor de World of Spray Roses waarbij wij als kweker zijn aangesloten.”

Born to bloom
Het resultaat is ernaar: een nieuwe frisse nieuwe look voor Braam Roses met een uitstraling die verrast, gekoppeld aan de nieuwe verkoopcampagne ‘Born to bloom’. Dit is eveneens doorgevoerd in een nieuwe website met kleurrijke inspiratievoorbeelden. Het verhaal van trosrozen, de opmars van wedding naar luxe boeket en de vele toepassingsmogelijkheden wordt zo doorverteld. Trosrozen van Braam Roses blijven verrassen en zijn ook in de toekomst de blikvangers in het bloemenschap.

Flower Bazar
“Wij geloven in ons product trosrozen dat we graag de hoofdrol geven in elk luxe boeket. Hoewel we permanent op de kwekerij in Ethiopië verblijven, zijn we erbij tijdens The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer. Dit gaat gepaard met prachtige vaaspresentaties van onze trosrozen en andere toepassingsmogelijkheden. The Flower Bazar is voor ons een gelegenheid bij uitstek om onze nieuwe look en brand bij u te introduceren, kennis te maken en met elkaar een kop koffie te drinken. Tot spoedig ziens!”

Kijk voor meer informatie op www.flowerbazar.nl en www.braamroses.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden