Logo bloemenkrant.nl
Foto: Sierteelt Marketing Event

5e Sierteelt Marketing Event ‘Digital Marketing & Data’

Het programma van het 5e Sierteelt Marketing Event is nu definitief. De laatste mystery spreker is bekend: Marieke Heesakkers, marketing & culture manager bij Berkvens, zal met de deur in huis vallen door een spraakmakende presentatie over hoe in een andere sector inhoud wordt gegeven aan digitale marketing ‘Met digitale marketing voor een duurzaam resultaat’.

Digitalisering zorgt ervoor dat er in de komende tijd veel gaat veranderen op het gebied van marketing. Dat is dan ook de reden waarom het 5e Sierteelt Marketing Event het onderwerp ‘Digital Marketing & Data’ als thema heeft. Op donderdag 23 september a.s. vindt dit event plaats in FloriWord in Aalsmeer. Naast het bespreken van het onderwerp ‘Digital Marketing & Data’ ook een mooie gelegenheid om elkaar als sierteelt marketeers weer te ontmoeten.

Programma definitief
Het event start met een overzicht wat er nu gaande is op het gebied van digital marketing en data in onze sector. Dennis van der Lubbe, managing director van Bloemenbureau Holland zal deze eerste presentatie verzorgen. Daarna geeft Hans van der Meulen, kerndocent bij Beeckestijn Business School, een beeld van de ontwikkelingen en mogelijkheden voor digitale transformatie en marketing. Hierna zal Martine Boekesteijn, brand manager EAT ME, haar presentatie geven met onder andere ‘De rol van merkmanagement voor onderscheidend vermogen en welke rol data en digitale marketing hierin spelen’.
Dat er heel veel mogelijk is op het gebied van digitale marketing zal Marieke Heesakkers, marketing & culture manager bij Berkvens deursystemen, naar voren brengen in haar presentatie. Zij zal de deuren van een andere sector openen met een spraakmakende presentatie over hoe in een andere sector inhoud wordt gegeven aan digitale marketing en data in een digitale transformatie.
Er wordt afgesloten met een netwerkborrel en maaltijd met soep en broodjes.

Deelname
Je kunt deelnemen aan het 5e Sierteelt Marketing Event dat op donderdag 23 september a.s. vanaf 15.00 uur plaats vindt in het unieke, interactieve en inspirerende Floriwold in Aalsmeer.
Als deelnemer aan het vijfde Sierteelt Marketing Event ontvang je een speciale kortingsvoucher om ook zelf te gaan beleven wat FloriWorld te bieden heeft. Nu we eindelijk weer events mogen organiseren is dit natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken en je marketingkennis te verrijken. Dankzij de financiële bijdrage van het Bloemenbureau Holland betaal je als NIMA lid € 39,- en niet NIMA leden betalen Euro € 69,-.

Aanmelden kan via deze site.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden