Logo bloemenkrant.nl
Foto: 365 dagen bloemen

365 dagen bloemen te zien bij ‘De Grote Tuinverbouwing’

Vanaf zaterdag 4 september zijn elke week de bijzondere bloemen van het seizoen te zien in de nieuwe rubriek van het bekende Tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’. Samen met Summerflowers is een lijst met 100 bloemen samengesteld, die op verrassende manier worden verwerkt in boeketten en arrangementen.

De bijzondere bloemen van het seizoen zijn wekelijks een terugkerend onderdeel van de programmering. In totaal 52 uitzendingen - 39 afleveringen (t/m juni 2022) én 13 herhalingen in de zomer - geeft styliste Djamilla Smit de kijker leuke, pakkende boeketideeën voor een stijlvolle woonkamer en vertelt achtergronden over de bloemen van het seizoen.
De bloemenrubriek in ‘De Grote Tuinverbouwing’ is onderdeel van de collectieve promotiecampagne 365 dagen bloemen. Het kwekercollectief Summerflowers heeft het promotie-idee geïntroduceerd bij het bestuur van 365 dagen bloemen en met instemming is deze extra promotieactiviteit tot uitvoering gebracht. De aangesloten Summerflowers-kwekers leveren elke week het unieke aanbod van bloemen.
Bloemenlijst verkrijgbaar via social media Via de Facebookpagina’s van Summerflowers en 365 dagen bloemen kunnen bloemisten de bloemenlijst van de programmering bekijken en de uitzendingen delen met hun klanten. Het programma wordt elke zaterdag om 17.00 uur uitgezonden bij SBS6 en wordt herhaald op zondag om 10.00 uur. Het programma wordt wekelijks door gemiddeld 590.000 mensen bekeken.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden