Logo bloemenkrant.nl
Foto: 2Dezign

Samen ondernemen basis voor Flower Bazar

“Ze hebben zin in iedereen weer te ontmoeten” zeggen The Flower Bazar initiatiefnemers Rudi Tuinman en Pascal Koeleman van 2Dezign. Op 15, 16 en 17 september is het zover en opent de eerste Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer zijn deuren waarbij de wauw-factor u zal verrassen!

“The Flower Bazar is in aantocht, een Hollands feestje in de woonkamer van de bloemen- en plantenindustrie”, zegt Pascal Koeleman van 2Dezign enthousiast. “Het clubhuisgevoel en elkaar weer ontmoeten, maar we pakken door met ‘how to grow together’. Gezamenlijk de handel inspireren en laten zien waarmee je bezig bent. Het is immers ruim zestien maanden geleden dat we elkaar zagen. Gelukkig keerde het tij spoedig doordat de consument voor de bloemen en planten ging. Dat had niemand verwacht en heeft de sector een fantastisch jaar opgeleverd. Alleen is de een in de boardroom actief en de ander in de kas waardoor we elkaar een beetje kwijtraakten. The Flower Bazar zorgt ervoor dat die banden weer stevig worden aangehaald.” 

Lady’s Circle

Het programma van The Flower Bazar is al net zo kleurrijk als het luxe pop-up boetiek event zelf. Zo is het donderdag Lisianthusdag en komen alle 22 Lisianthustelers langs om handelaren te ontmoeten en met elkaar bij te praten. Vrijdag wordt het ook een hele leuke dag met de Lady’s Circle waarvoor topvrouwen uit de sierteeltsector The Flower Bazar tussen 11.00 en 13.00 uur een bezoek brengen. Ook hiervan is de insteek elkaar na zo lange tijd weer te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen onder het genot van een prettig gesprek en een glaasje prosecco of kop koffie.

Bloemenkrant

The Flower Bazar is door 2Dezign bedacht als een nieuw platform om elkaar te ontmoeten in een luxe pop-up boetiek omgeving. Gratis koffie, koekje erbij, en een fantastische dosis inspiratie. Á la Libelle Zomerweken of Margriet Winterfair heeft de Bloemenkrant The Flower Bazar de Bloemenkrant omarmd. Een partner van formaat, dus kom langs en loop de Bloemenkrant binnen. Ontdek de wereld van Rudi en Pascal en die van roos, gerbera en lisianthus. 

Retailoplossingen zijn er te zien, maar ook cadeau inspiratie, de nieuwste displays, glas, papieren potjes en Sakata’s finest selection met de nieuwe campanula’s. Het wordt geweldig met deelnemers als FSQ Roses fresh en prepared, Piet Vijverberg, Parfum Roses, Duif Decorations, Modiform, Interplant Roses, Sakata, World of Sprayroses, Lisianthus promotie en LAB, House of Bouvardia, Mate Decorations, Barendsen Florapodium, Braam Roses en Endless branding van 2Dezign.”

Groeibriljant

“Blij zijn we ook dat ons evenement door Royal FloraHolland wordt ondersteund en plaatsvindt op hun terrein in FloriWorld. The Flower Bazar is een groeibriljant en zal zijn vleugels zeker uitslaan in Parijs, Barcelona of Milaan. Daarvan zijn we nu al overtuigd. Wat we niet hebben verzonnen was het deltavirus waardoor The Flower Bazar steeds moest worden uitgesteld. Maar eindelijk is dan zover, het mag en met wat een geweldige deelnemers!” 

Entree is gratis

The Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer is open voor iedereen. Tegelijk mogen 400 mensen aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig en u bent van harte welkom op woensdag 15 en donderdag 16 september van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag 17 september van 09.00 tot 14.00 uur. Entree is gratis en mocht u het leuk vinden een rondje FloriWorld te doen dan kan dat tegen gereduceerd tarief. Voor meer info:  www.flowerbazar.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden