Logo bloemenkrant.nl
Foto: groen-direkt

Speciale editie GROEN-Direkt Najaarsbeurs, 25-26 augustus

De Najaarsbeurs van GROEN-Direkt wordt dit jaar op woensdag 25 en donderdag 26 augustus gehouden. Deze speciale editie is de aftrap van het 25-jarig jubileum van GROEN-Direkt, wat een jaar lang gevierd wordt. Natuurlijk is er een gigantisch aanbod met meer dan 5.500 unieke partijen en meer dan 100 stands van kwekers. Deze jubileumbeurs is een mooie gelegenheid voor alle vakgenoten uit de branche om elkaar te ontmoeten. Met deze vakbeurs laat GROEN-Direkt wederom zien de grootste groene marktplaats van Europa te zijn.

Gigantisch assortiment: tuinplanten én kerstbomen
Tijdens de Najaarsbeurs worden meer dan 5.500 unieke partijen gepresenteerd én verkocht: fysiek op de beurs en online. Tevens is dit de start van de exclusieve voorverkoop van kerstbomen van GROEN-Direkt middels een monsterpresentatie van meer dan 2.000m2 met 120 soort- en maatcombinaties. Er is er uitgebreid aandacht voor nieuwe marktintroducties en verkoopconcepten en op het Product Promotie Plein vindt de beursbezoeker meer dan 100 stands van kwekers. Voor de inkopers van tuincentra en handelaren uit heel Europa is de GROEN-Direkt Najaarsbeurs dus hét moment om te zorgen dat hun aanbod voor de consument najaarsproof is.

Presentatie(tafel) is alles
Karakteristiek voor de monsterbeurzen van GROEN-Direkt is de presentatie van tuinplanten op lagen. Na 25 jaar trouwe dienst maken de lagen vanaf de Najaarsbeurs plaats voor presentatietafels. Door de hoogte van de tafels is het voor de beursbezoeker nog gemakkelijker om de gehele plant goed te bekijken. Naast een mooie uitstraling zorgt de nieuwe beurspresentatie ook voor vitalere planten en beter behoud van kwaliteit doordat ze onder andere bewaterd kunnen worden.

GROEN-Direkt 25 jaar: Growing Together
GROEN-Direkt viert haar 25-jarig jubileum, een jaar lang. Het motto ‘Growing Together’ is zeer toepasselijk, de afgelopen kwart eeuw is GROEN-Direkt dankzij zowel haar kwekers als haar (inter)nationale klanten uitgegroeid tot de grootste groene marktplaats van Europa. De aftrap van de jubileumviering zal feestelijk van start gaan op de komende Najaarsbeurs. Alle acties en activiteiten zullen doorlopen tot en met de Najaarsbeurs van 2022.

Unieke formule: beurs én webshop
Op de Najaarsbeurs kunnen beursbezoekers het aanbod fysiek bekijken, ruiken én voelen of kiezen om tuinplanten op afstand in te kopen via de webshop waarbij alle partijen door GROEN-Direkt zelf gefotografeerd worden. Hierdoor is de webshop uniek en altijd actueel. Door de combinatie van monsterbeurzen en een webshop biedt GROEN-Direkt ‘the best of both worlds’ en is het mogelijk om het hele jaar door een zeer breed en actueel assortiment tuinplanten in te kopen.

Meer informatie
De GROEN-Direkt Najaarsbeurs wordt op 25 en 26 augustus gehouden aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) en is uitsluitend toegankelijk voor (inter)nationale handelaren en inkopers. Houd voor de laatste informatie met betrekking tot de Najaarsbeurs, monsterbeurzen en de webshop www.groen-direkt.nl in de gaten.


NB. De GROEN-Direkt Najaarsbeurs zal geheel volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM georganiseerd worden. Ontwikkelingen omtrent COVID-19 kunnen van invloed zijn op het bezoeken van de Najaarsbeurs. Check hiervoor regelmatig de website van GROEN-Direkt.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden