Logo bloemenkrant.nl
Foto: van helvoort company

Van Helvoort Company breidt uit naar 75 miljoen Santini’s

Van Helvoort Company (VHC) neemt per 1 augustus de bedrijfsactiviteiten over van kwekerij Fleurwijk in Brakel. Door deze overname versterkt VHC zijn positie als marktleider op het gebied van Santini.

De huidige productie van Fleurwijk - de soorten Chic, Myra en Memphis Pink - blijft VHC aanvoeren tot Russische Moederdag (28 november). Vanaf 28 november start VHC met de extra productie van het huidige Santini-assortiment. Door de overname groeit de productie met 15 miljoen stelen naar 75 miljoen stelen per jaar en het areaal naar 15 hectare.
“We zijn ontzettend blij en trots op deze uitbreiding”, aldus Evert van Helvoort. “Mede door samenwerkingen met onze afnemers is er steeds meer vraag naar een loket voor Santini. Met het nieuwe areaal oppervlakte kunnen wij deze loketfunctie blijven invullen. Door de positieve marktontwikkelingen hebben we er alle vertrouwen in.”

Van Helvoort Company (VHC) is gevestigd in Brakel. Gert, Evert, Henk en Frans van Helvoort hebben de leiding over het bedrijf.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden