Afbeelding
Foto: addenda

Addenda introduceert uniek concept ‘Blooming Bee&B’

Algemeen

Samen met Blooms out of the Box heeft Addenda een bloeiend bijenhotel ontwikkeld voor de online markt; Blooming Bee&B. Samenwerken aan een groenere wereld bracht Addenda en Blooms out of the box bij elkaar. Het concept is vanaf deze week exclusief verkrijgbaar via addenda.com.

Blooming Bee & B is een combinatie van twee vrolijke bijvriendelijke campanula planten gecombineerd met een hotel voor bijen en andere insecten. Daarnaast zit er in de box van Blooming Bee&B een slim watergeefsysteem en hoef je alleen het waterpeil in de gaten te houden. Gemakkelijk en uniek.

Duurzaam
Met Blooming Bee&B geef je of haal je echt een duurzaam en groen geschenk in huis. Blooming Bee&B is 100% recyclebaar en wordt verstuurd zonder kartonnen doos; de verzendverpakking is direct de plantenbox. Daarbij wordt de box in elkaar gezet door medewerkers van een participatiebedrijf. Hier kunnen medewerkers elk naar hun eigen vermogen meewerken en zo dragen we hiermee bij aan een zinvolle en duurzame dagbesteding.

Goed voor de bijen
De eerste uitvoering van Blooming Bee&B wordt geïntroduceerd met Addenda campanula. In de zomermaanden zal Addenda met een Hebe editie komen van de Blooming Bee&B en is er de mogelijkheid om een navulling te bestellen voor diegene die van afwisseling houden. De bloemen van campanula en hebe zitten boordevol nectar en stuifmeel, dus na een heerlijke overnachting in het hotel, kunnen de bijen genieten van een nectarrijk ontbijtje; Bed & Breakfast.

Online & relatiegeschenk
Blooms out of the box en Addenda zijn een exclusieve licentieovereenkomst met elkaar aangegaan voor de verkoop van dit unieke bloeiende bijenhotel. Het concept Blooming Bee&B is exclusief online te koop via de webshop van Addenda www.addenda.com en te bestellen als relatiegeschenk via Blooms out of the box.

Voor meer informatie, ga naar www.addenda.com/bloomingbeeandb




Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant