Afbeelding
Foto: flower parade, foto Dirk van Egmond

Flower Parade Rijnsburg 14 augustus 2021 gaat niet door

Algemeen

De 75e feestelijke jubileumeditie van Flower Parade Rijnsburg die op zaterdag 14 augustus 2021 door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk zou rijden, gaat niet door. Vanwege Covid-19 zijn er nog te veel onzekerheden of het evenement veilig en volgens de geldende regelgeving kan plaatsvinden.

In nauwe samenwerking met de deelnemers, sponsoren, vrijwilligers en de gemeente is onderzocht welke mogelijkheden er waren. Sinds september is ook gekeken naar een alternatief evenement in het geval het corso niet zou kunnen rijden vanwege de Covid maatregelen. Een uitgewerkt plan daarvoor lag inmiddels klaar. Een volwaardige corsobeleving bleek onder de huidige onzekere omstandigheden helaas niet mogelijk en verantwoord en daarom heeft het bestuur besloten om de Flower Parade of een alternatieve invulling van de Flower Parade niet door te laten gaan.
De Stichting Rijnsburgs Bloemencorso spreekt de hoop uit dat er voor de volgende editie weer volop mogelijkheden zijn om een mooie parade te laten rijden.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant