Logo bloemenkrant.nl
Foto: phalaenova

Eerste vlog orchideeënkwekerij Phalaenova

Addie Groen van orchideeënkwekerij Phalaenova uit Brielle en zijn collega Stanislav Mora introduceren vandaag samen de eerste ‘Coulorful Matters’ vlog via hun LinkedIn bedrijfsaccount.

Volgens salesmanager Groen was de tijd er rijp voor. “Wij zijn erg trots op ons bedrijf en onze producten. Vandaar dat wij onze relaties en geïnteresseerden meer en meer willen vertellen over onze visie, onze constante zoektocht naar nieuwe soorten, de selectieprocedures die wij hanteren en de trends in de wereld die wij waarnemen. Er is altijd wel wat nieuws te vertellen.”, aldus Groen.
Terwijl Groen vooral vertelt over trends en marktgerichte onderwerpen, neemt Mora de kijker mee in zijn zoektocht naar nieuwe soorten en maakt hij de processen inzichtelijk, die nodig zijn om bepaalde planten geschikt te krijgen voor productie.


Beide heren van Phalaenova zullen in de komende periode structureel naar buiten treden met een nieuwe vlog op hun LinkedIn bedrijfsaccount, met veel informatie over mogelijke nieuwe soorten en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Foto: Sales manager Addie Groen en Stanislav Mora, assortiment manager van Phalaenova.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden