Logo bloemenkrant.nl
Foto: Rene Oudshoorn

Terrassen open: fleurig rondje horeca met kalanchoe

Horecaondernemers in Nederland zetten de puntjes op de i. Vanmiddag 12.00 uur het moment dat ze eindelijk weer gasten buiten mogen verwelkomen. Vloer, meubilair en windschermen worden nog een keertje extra schoongemaakt, zodat terrasbezoekers zich extra welkom voelen.

Always Kalanchoë

Om daarbij te helpen, maken leden van het kwekers- en veredelaarscollectief Always Kalanchoë een ronde langs strandtenten en terrassen in steden en dorpen. Ze bieden spontaan kleurrijke vetplanten aan om terrastafels extra fleur te geven. Paul Ras, woordvoerder van Always Kalanchoë: “We zijn ontzettend blij dat de horeca, na zo’n lange tijd, buiten weer open gaat. Het is voor onze kwekers een mooie gelegenheid hun lokale ondernemers te helpen. We hopen op goed weer en volle terrassen.
Kalanchoës, ook wel woestijnrozen genoemd, zijn bij uitstek geschikt om het terras op te vrolijken en doordat ze water opslaan in hun blad, bloeien ze moeiteloos de hele zomer door.”

In onder meer Alkmaar, Den Haag, Delft, Middelburg, Schagen, Heerhugowaard, Hoek van Holland en het Westland worden talloze horecaondernemers verrast met de kleurrijke terrasplanten.

Fotocredit: Always Kalanchoë

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden