Afbeelding
Foto: G&G Flowers, Wico Flowers & Floritec

4 nieuwe troschrysanten van G&G Flowers, Wico Flowers & Floritec

Algemeen

Met trots introduceren G&G Flowers en Wico Flowers samen met veredelaar Floritec 4 rassen troschrysanten: Avicii, Marshmello, Hardwell Yellow en Hardwell Bright.

Avicii is enkelbloemig en heeft een mooie zachte en lieflijke roze tint met een fris blijvend groen hart. Marshmello is een roze anemoon met een uitstekende bladkwaliteit en een goede uniformiteit. Met de dubbelbloemige Hardwell Yellow en Hardwell Bright is er een mooie Hardwell familie ontstaan. De Yellow en de Bright zijn evenals de al bestaande Hardwell lang houdbaar en uitstekend transporteerbaar. Het blad heeft een perfecte kwaliteit en blijft mooi groen.

Vernoemd naar DJ’s
De nieuwe chrysanten zijn vernoemd naar (voormalig) bekende internationale DJ’s. Gert van Genderen van G&G Flowers/Wico Flowers: “Muziek zorgt altijd voor geluk en plezier. Mensen worden er blij van. Onze nieuwe rassen zorgen voor hetzelfde gevoel. Ze zijn prachtig kleurrijk en zorgen voor heel lang bloeiplezier. Ze zijn een verrijking voor de markt en voor ons assortiment”.


Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant