Logo bloemenkrant.nl
Foto: Deroose Plants

Reginald Deroose doet een stapje terug

Na meer dan 40 jaar een zeer actieve rol te spelen in het bedrijf dat hij zelf oprichtte in 1981, zal Reginald Deroose vanaf begin april afstand nemen van de dagelijkse activiteiten binnen het bedrijf.

Hij zal de focus verleggen naar een adviserende rol en zijn taak als bestuurder in de Raad van Bestuur. De positie van CEO is overgenomen door Maurice van Winden, die op 1 maart terug is gekomen naar het bedrijf.
Verschillende activiteiten waar Reginald jarenlang nauw bij betrokken was, zullen overgenomen worden door mensen uit het team. Peter de Ridder zal de sales en marketing aansturen. Assortiment ontwikkeling en breeding zullen onder de hoede van Laurent Taerwe vallen.

Zonder Reginald was er geen Deroose Plants en was het bedrijf nooit uitgegroeid tot de groep die het nu is. Met klanten, bedrijven, en medewerkers in vele landen. Onder leiding van Maurice en met het sterke team en de vele talenten in de groep zal het bedrijf zich verder kunnen ontwikkelen en groeien. De innovatiekracht, de sterke positionering in de sierteelt, plantagegewassen en groentevermeerdering geeft het bedrijf een unieke positie.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden