Afbeelding
Foto: 2dezign

Lisianthus heeft 20.000 inspiratieboeken te verdelen

Algemeen

Het derde Lisianthus inspiratieboek is uit, een editie waar je blij van wordt. Het thema is ‘Interior & In the city’. Een geweldig thema dat maar liefst 92 pagina’s Lisianthus-inspiratie heeft opgeleverd. Dit maakt het nieuwe Lisianthus inspiratieboek tot een echte ‘musthave’ voor bloemisten en handelsrelaties.

Hardcover bewaarboek

Het nieuwe Lisianthus inspiratieboek is een prachtig luxueus hardcover bewaarboek dat de schoonheid en kracht van Lisianthus toont. De talrijke foto’s geven een goed beeld van de grote diversiteit van Lisianthus en laten zien hoe mooi ze passen in elk interieur. Romantisch, klassiek, modern of trendy, in elke setting voegt Lisianthus wel iets toe.
Tevens biedt de Duitse stad Hamburg, gelegen aan rivier de Elbe, een kleurrijk decor voor nog meer adembenemende Lisianthus boeketten en arrangementen. Hiermee wordt de enorme veelzijdigheid van Lisianthus nog eens extra onderstreept. Achterin het boek is het volledige Lisianthus assortiment opgenomen, inzichtelijk op type en kleur.

Gratis beeldmateriaal

Het boek is verkrijgbaar via uw bloemenhandelaar. Van extra toegevoegde waarde is het dat de foto’s en het beeldmateriaal van de foto-shoots gratis gebruikt mogen worden, wat u in de gelegenheid stelt nog meer Lisianthus inspiratie uit te dragen op uw eigen website, Facebookpagina of andere social media. Het beeldmateriaal kan aangevraagd worden via www.lisianthus.nl contactpage.

Het Lisianthus Inspiratieboek is in opdracht van de Lisianthus promotiecommissie gemaakt door het team van 2Dezign. Dit team bestaat uit twee professionele topfotografen en meerdere toonaangevende stylisten en floral designers.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met rudi@2dezign.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant