Logo bloemenkrant.nl
Foto: coronatestwestland

GRATIS corona TEST en snel resultaat voor bedrijven

Corona Test Westland is een samenwerking aangegaan met de arbodienst Arbo.nu. Middels deze samenwerking is het mogelijk om uw personeel GRATIS een sneltest te laten ondergaan wanneer er binnen uw bedrijf personen zijn die klachten hebben of als er personen in contact zijn geweest met iemand die positief getest is.

Uw personeel heeft in 20 minuten de uitslag en kan direct weer aan het werk als deze negatief blijkt te zijn. De testen worden uitgevoerd aan de Verdilaan 3b in Naaldwijk.
De antigeen sneltest welke wordt uitgevoerd is een door het RIVM gevalideerde test en wordt gefaciliteerd door het ministerie van VWS. Deze regeling is opgezet om werkgevers de mogelijkheid te geven hun personeel snel te kunnen laten testen om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Na aanmelding van uw bedrijf bij Arbo.nu, zal deze zorgdragen voor het inplannen van de afspraken.

U kunt uw bedrijf aanmelden bij coronatest@arbo.nu onder vermelding van ‘personeel testen bij Corona Test Westland’. Deze regeling geldt voor de locatie Westland.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden