Feestweek bij Bloom Makery
Logo bloemenkrant.nl
Foto: bloom makery

Feestweek bij Bloom Makery

Sinds dinsdag 23 maart beleeft Bloom Makery in Pijnacker een feestweek. De online webshop in verse gerberaboeketten bestaat precies 1 jaar én wint de publieksprijs van de Shopping Awards 2021.

Precies 1 jaar geleden begon Bloom Makery met de verkoop van vrolijke gerbera’s direct vanuit de kas. Dit was een van de vele dromen van Joyce Lansbergen, onderneemster en oprichtster van Bloom Makery in Pijnacker. De vrolijkheid en het blije gevoel dat je krijgt wanneer je door de kas waren de inspiratie voor de webshop die consumenten direct de verse gerbera’s aanbiedt.
Naast dit jubileum, heeft de webshop donderdagavond een publieksprijs gewonnen tijdens de Shopping Awards 2021. Dit is een jaarlijkse uitreiking aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Meer dan 100.000 consumenten en 750 vak experts hebben gestemd en Bloom Makery is hierbij als publiekslieveling in de categorie woonaccessoires gekozen.

Door de maatregelen die nu gelden wordt er helaas geen groots feest gegeven, maar daar heeft Team Bloom Makery wat op bedacht. Naast dat het overwinningsfeestje zeker nog een keer gevierd wordt, kan de consument een bezoek in de kas winnen. Onder alle bestellers van een boeket tussen 23 en 30 maart wordt namelijk drie keer een bezoek aan de kas verloot.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden