Duizenden Avalanche rozen naar Vaticaanstad
Logo bloemenkrant.nl
Foto: paul deckers

Duizenden Avalanche rozen naar Vaticaanstad

Op 19 januari werd bekend dat dit jaar, wederom door Covid 19, de bloemversiering op het Sint Pietersplein in Rome met Pasen niet zou plaatsvinden. Een grote teleurstelling voor velen in de sector.

Vandaag kan Paul Deckers, paas- en pauselijk hoofdarrangeur,  mededelen dat er op maandag 29 maart een transport met duizenden avalanche rozen vertrekt vanaf Meijer Roses in Pijnacker naar Vaticaamstad. De Bisschop van Rotterdam, Mgr. Van Den Hende, zal de Avalanche rozen zegenen alvorens het transport naar Rome. Het is een gebaar van barmhartigheid en verbinding. Een verbinding van meer dan 35 jaar.
Rome is wederom in een lockdown tot na Pasen. Als teken van hoop worden er ook rozen gegeven aan ouderen in zorgcentra in Rome. De Avalanche roos symboliseert: hoop, puurheid, kracht, verbinding, eenvoud en barmhartigheid.

Paul Deckers: “Het is mooi om met Pasen de Nederlandse Rozen in Rome te laten pronken. Pasen, het lentefeest, nieuw leven en voorjaar op komst met zicht op een gezond en gelukkig 2021. Een  boodschap van nieuw leven, hoop en verbinding.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden