Robin Jongkind, FreshPortal
Robin Jongkind, FreshPortal Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Sleutelen aan Floriday

Algemeen

Ter verbetering van het Floriday-platform worden er inmiddels gesprekken gevoerd tussen een afvaardiging van Royal FloraHolland en de software leveranciers, waaronder FreshPortal.

Volgens Robin Jongkind (FreshPortal, en een van de initiatiefnemers van de petitie FloriNee) verlopen die gesprekken in een positieve sfeer.

Jongkind: “Alle partijen zijn transparant over de punten waarop ontwikkeld moet worden, en alle partijen zijn ervan doordrongen dat een goed werkend Floriday het beste is voor de sector. Royal FloraHolland stelt zich echt open op en erkent de ontbrekende functionaliteiten, zoals staffelkorting. Maar er zijn nog meer zaken waar wij als software leveranciers en gebruikers tegenaan lopen. Zo hebben wij er ook op aangedrongen dat connect EAB gebruikt kan blijven worden.
De samenwerking is goed, in dat opzicht verwacht ik ook een goed resultaat, wel is het nog de vraag of een en ander binnen het platform zo aangepast kan worden als gewenst. Dat zal hier en daar nog wel wat denkwerk vergen. Er wordt nu in ieder geval flink aan het platform gesleuteld. Het is daarom goed dat er uitstel is, dat geeft lucht, zodat we kunnen werken aan een optimaal functionerend platform. De komende maanden nog genoeg te doen.”

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant