Royal Van Zanten promoot haar chrysanten richting Russische vrouwendag
Logo bloemenkrant.nl
Foto: royal van zanten

Royal Van Zanten promoot haar chrysanten richting Russische vrouwendag

Vrouwendag is één van de belangrijkste dagen van het jaar in Rusland en het moment om een mooi boeket bloemen te geven aan degene die je lief hebt.

In samenwerking met een aantal kwekers heeft Royal van Zanten daarom de afgelopen weken diverse promotionele activiteiten opgestart om de diversiteit en verscheidenheid in toepassing van chrysanten onder de aandacht te brengen binnen de keten.
Creatie en inspiratie = genietenen, dat is precies wat de samenwerking met de Russische ‘Araik Galystan premium Flower School’ heeft opgeleverd. Een groot aantal in het oog springende arrangementen zijn gemaakt en tonen daarmee de diversiteit binnen het portfolio. Arrangementen van klein naar groot met als ‘kers op de taart’ het grootste bruidsboeket ter wereld met troschrysanten Chic en Bonita, gemaakt door Araik Galystan.
Dit ‘master piece’ heeft zelfs een vermelding opgeleverd in het Guiness Book of world records. De creatieve sessies zijn daarnaast aangevuld met live sessies waarin informatie is gedeeld over de raseigenschappen en teeltwijze.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden