Ook FreshPortal wil dat Floriday een succes wordt
Logo bloemenkrant.nl
Foto: fresh portal

Ook FreshPortal wil dat Floriday een succes wordt

“Floriday blijft in beweging en FreshPortal zou FreshPortal niet zijn als het al deze ontwikkelingen niet op de voet zou volgen.” zegt directeur Robin Jongkind.

“Natuurlijk zijn we kritisch als het om Floriday gaat. We willen onze klanten een goed en stabiel software systeem bieden dat naadloos aansluit op het handelsplatform Floriday. Er is ons dus alles aan gelegen dat Floriday goed werkt. Omdat we ons betrokken voelen hebben we in dit kader suggesties gedaan die Floriday beter kunnen laten werken. Suggesties, die gebaseerd zijn op onze jarenlange ervaring met cloud based software in de sierteeltsector. Er moet worden samengewerkt om tot een goed werkend Floriday te komen. Dat is niet alleen in ons, maar in ieders belang.”

Florinee

“Juist omdat we ons zorgen maken doen we mee met de petitie van de FloriNee groep. Er is voor ons en alle andere betrokken partijen alles aan gelegen dat Floriday een succes wordt. De weg naar 100% digitaal wereldwijd is ingezet. Bovendien hebben wij als toonaangevende softwareleverancier de plicht om voor onze klanten te zorgen, als er iets niet werkt op Floriday of er functionaliteit mist, zijn wij de eerste die gebeld worden. FreshPortal heeft intussen al bijna 300 aansluitingen op Floriday gerealiseerd en FreshPortal kennende weet u dat wij alleen voor 100% kwaliteit gaan.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden