Afbeelding
Foto: the green+ venture 2021

Laat je inspireren op The Green+ Venture 2021

Algemeen

Wat te doen als veel beurzen niet doorgaan en je toch je klanten hun inkopen wilt laten doen?

Dan bundel je, je krachten en doe je zoals de acht toonaangevende bedrijven Plant Creations, Aphrodite Orchidee, Goedegebuure, Goods by Goedegebuure, Ter Steege, NIFEM, Houwenplant en Jodeco Glass en organiseer je een eigen huisbeurs.
Deze samenwerking levert een mooie mix aan artikelen op. Denk aan: (droog) bloemen, planten, arrangementen, keramiek, glas, woonaccessoires, klokken en producten en adviezen rondom winkelinrichting. In de Gasterij staan behalve inspirerende winkelschappen, ook tafels in trendkleuren en van diverse feestdagen voor 2021. Verder is er een werkbank waar ter plekke gewerkt kan worden met droogbloemen, decoratiematerialen, keramieken potten, vazen en planten.

The Green+ Venture 2021
The Green+ Venture 2021 wordt van 15 tot en met 28 februari 2021 gehouden in de pas verbouwde en sfeervolle Gasterij De Kwakel, vlakbij de bloemenveiling in Aalsmeer. De nieuwe locatie Gasterij De Kwakel is coronaproof. Het is ruim, je kunt er makkelijk parkeren en omdat met vooraf gemaakte afspraken wordt gewerkt, voldoet de beurs aan het maximale aantal toegestane bezoekers.

Geef je op via: info@thegreenventure.nl

Locatie
Gasterij De Kwakel
Vuurlijn 78
1424 NS De Kwakel

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant