Slimme software maakt Floriday 100% digitaal haalbaar
Logo bloemenkrant.nl
Foto:

Slimme software maakt Floriday 100% digitaal haalbaar

Codema levert softwaresystemen waarmee onder andere digitale verkoop via Floriday kan plaatsvinden. De komst van Floriday zien wij als een antwoord van Royal FloraHolland op de groeiende digitalisering in de wereld.

Daarbij gaat het om 24/7 kunnen handelen vanuit waar ook ter wereld. Dit resulteert in een groter bereik voor het aanbod en een groeiend aantal transacties.

Een dergelijke ontwikkeling juichen wij toe.

Daarbij begrijpen wij dat de komst van Floriday veranderingen met zich meebrengt die niet voor iedereen even prettig werken.

Kwekers

Om het maximale uit Floriday te halen, zijn er slimme softwaretoepassingen verkrijgbaar, zoals die van CODEMA: SDF Profice. Met deze software zijn kwekers in staat om zowel aanbod te plaatsten als ook orders te ontvangen.
De software staat op een eigen PC. Via een digitale verbinding koppelen we SDF Profice aan Floriday. SDF Profice zorgt vervolgens voor een betrouwbare en efficiënte orderafhandeling.

Begeleiding

Wij begeleiden de kweker van A tot Z. Onze consultants maken de klant wegwijs in de software en onze helpdesk staat klaar om vragen te beantwoorden. Op die manier maken we de stap naar Floriday overzichtelijk en klantgericht. Met SDF Profice van CODEMA stelt u alle verkoopoverzichten naar eigen wens en behoefte samen. Een oplossing op maat!


Eindeloos

SDF Profice kent eindeloze mogelijkheden vanwege de modulaire opbouw. Het is daarom geheel op maat voor u als kweker of handelende partij samen te stellen. Wenst u meer zicht op wat uw verkoopbare aantallen zijn?

Teeltplanning

Start dan bijvoorbeeld met onze teeltplanning module. Wilt u weten hoeveel tijd uw medewerkers bezig zijn met het inpakken van orders? Start dan met onze arbeidsregistratiemodule. Of kies een andere module die inspeelt op uw wensen en behoeftes.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie: +31 10 521 27 55 of mail ons op software@codemasystemsgroup.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden