Afbeelding
Foto: de vreede holland

Ricardo Kraak mede-eigenaar voor De Vreede Holland

Algemeen

Nadat hij vorig jaar is gestart als algemeen directeur, zal Ricardo Kraak vanaf dit jaar ook mede-eigenaar zijn van de 9cm specialist Phalaenopsis uit Bleiswijk.

Kraak wordt, samen met de broers John en Herman de Vreede, aandeelhouder en zorgt zodoende voor de continuïteit van het bedrijf dat inmiddels al meer dan 70 jaar bestaat.

Ricardo Kraak over de afgelopen drie jaar: “Het bedrijf heeft een transitie doorgemaakt de afgelopen jaren. We hebben grote sprongen gemaakt in de productkwaliteit en hebben het proces verder gefinetuned.” Het bedrijf dat marktleider is in grote volumes Phalaenopsis in kleine potmaat, heeft haar processen dusdanig geoptimaliseerd en gecertificeerd dat ze de Europese retailmarkt -naar de wensen van de klant- kan beleveren. “Ook door sterk in te zetten op de ontwikkeling van de medewerkers, te kiezen voor de juiste mensen op de juiste plaats en door te doen wat we beloven, hebben we het vertrouwen van de klant gekregen en daar zullen we de komende jaren verder op inzetten”, aldus Kraak.


Fotobijschrift: v.l.n.r.: Ricardo Kraak, John de Vreede, Herman de Vreede.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant