Gratis webinar: gebruik van biologie tegen trips in potplanten
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Michel Heerkens

Gratis webinar: gebruik van biologie tegen trips in potplanten

In de bestrijding van ziekten en plagen in de potplantenteelt blijft de aanpak van trips de grootste uitdaging. Over het algemeen wordt er gesproken over  trips; echter gaat het dan veelal alleen over ‘Californische trips’.

Er zijn momenteel veel meer soorten trips die het de kweker lastig maken. Maar er is goed nieuws: door de komst van nieuwe biologische bestrijders; roofmijten, roofwantsen en voermijten in combinatie met nieuwe bioverdeelsystemen, krijgen we steeds meer grip op trips.

Gratis webinar
Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 28 januari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de verdere dreiging van het wegvallen van chemische middelen, op de soorten trips en het schadebeeld, op de biologische oplossingen en op de nieuwe gewasbeschermingstechnieken die het uniform verstrooien van biologisch materiaal mogelijk maakt. Ook komen er praktijkervaringen en -oplossingen op verschillende kwekerijen van groene en bloeiende potplanten aan bod.


Aanmelden via het online aanmeldingsformulier op royalbrinkman.nl/potplantenwebinar


Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Middels dit programma werken we samen aan het verbeteren van de tuinbouw.
Fotobijschrift:  Door de komst van nieuwe biologische bestrijders en verstrooitechnieken krijgen we steeds meer grip op trips.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden