Nieuwe productgroepen Phalaenova
Logo bloemenkrant.nl
Foto: phalaenova

Nieuwe productgroepen Phalaenova

Kwekerij Phalaenova uit Brielle staat bekend om har brede assortiment Phalaenopsis. Al jaren focust Phalaenova zich op de ontwikkeling van nieuwe soorten Phalaenopsis, waardoor het assortiment continue vernieuwd en nagenoeg geen standaard soorten meer bevat.

Difference
Het aanbod van Phalaenova bestaat vooral uit afwijkende kleuren en soorten die de kwekerij vanaf heden aanbiedt onder de noemer Difference. Omdat er vanuit de markt veel aandacht is voor de nieuwste ontdekkingen, heeft Phalaenova besloten om deze beperkt beschikbare productgroep vanaf nu aan te bieden onder de naam Exclusive.
Phalaenopsis uit het Difference pakket wijken af van het standaard aanbod vanwege hun bijzondere kleur, opvallende kleurcombinatie, unieke bloemtekening of vorm. Deze planten worden zowel op soort als in een mix geleverd, met soms ook enkele soorten uit het Exclusive pakket.

Exclusive
Het Exclusive assortiment bestaat alleen maar uit de allerlaatste ontdekkingen van Phalaenova. Meestal aangeleverd per soort. De soorten die de Exclusive fase ontgroeien, worden vervolgens aangeboden in het Difference assortiment.
Voor de nieuwe productgroepen heeft Phalaenova een aangepaste verpakkingslijn ontwikkeld, die verwijst naar de beide productgroepen in tekst en kleur. Tegelijkertijd heeft de plantenkweker haar logo gerestyled, zodat ook de algehele uitstraling weer geheel up-to-date is. De introductie van het nieuwe logo en de twee productgroepen hebben zij op video vastgelegd.Fotobijschrift: sales manager Addie Groen en assortiment & planning manager Stanislav Mora presenteren de nieuwe verpakkingslijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden