Perry van Es nieuwe COO bij Invaro Agri & Horti Technology Group
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Invaro Agri & Horti Technology Group

Perry van Es nieuwe COO bij Invaro Agri & Horti Technology Group

Per 1 januari 2021 is Perry van Es gestart als de nieuwe COO, Chief Operating Officer, bij Invaro Agri & Horti Technology Group.

Met zijn vele jaren ervaring in onder andere de horti-sector, heeft Invaro Agri & Horti Technology Group de perfecte match gevonden. Perry was in zijn laatste functie 10 jaar actief als Director Finance & Operations bij Green Partners, één van de dochtermaatschappijen van Dutch Flower Group.
Gerben Schouten: “Met de komst van Perry van Es halen wij iemand binnen die gezonde ambitie en de juiste skill set voor zijn werk heeft. Met Perry ’s kennis en energie zullen wij ons nog verder gaan ontwikkelen. Wij hebben daarom alle vertrouwen in Perry. Met zijn vele jaren ervaring en een scherp oog voor detail, staat ons een veel belovende toekomst te wachten.”
Perry over zijn keuze voor Invaro: “Ik kende Invaro uiteraard al enige tijd vanuit mijn vorige rol en was onder de indruk van de kwaliteit van de machines en de organisatie. Invaro heeft een uitstekende naam in de agri- en hortisector en ik ben dan ook trots en verheugd dat ik nu deel uitmaak van dit mooie bedrijf. Met veel energie en passie ga ik een bijdrage leveren om het bedrijf nog verder te professionaliseren om de belangrijke speler in de markt te laten zijn dat het al vele jaren is.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden