Nieuwjaarswensen van Bloemenbureau voor sector
Logo bloemenkrant.nl
Foto: BBH

Nieuwjaarswensen van Bloemenbureau voor sector

Bloemenbureau Holland wenst de sector rust, zekerheid en kansen in 2021.

Ingezonden mededeling

BESTE SIERTEELTSECTORGENOTEN,

Het afgelopen jaar hebben we allemaal op onze eigen manier beleefd. Voor het Bloemenbureau was 2020 een jaar met veel onzekerheid en dynamiek, maar ook een van kansen. Zo hebben we laten zien dat we, ondanks deze onzekerheden, nog steeds in staat waren om succesvolle campagnes te lanceren. Campagnes waarmee we de sector konden helpen.

Zo zorgde de Let Hope Bloom-campagne ervoor dat consumenten in moeilijke tijden nog steeds aan bloemen en planten dachten en op hun boodschappenlijstje zetten. We konden de sector ook helpen toen er een sterke roep ontstond om een extra verkoopbevorderend moment te creëren in het najaar. Gezamenlijk met vele sectorgenoten hebben we de Fill the distance with beauty-campagne succesvol uitgerold in onze kernlanden.

Terugblik 2020
We vinden het belangrijk om onze achterban te laten zien welke inspanningen wij leveren voor de sector. Activiteiten waarmee we consumenten motiveren om meer bloemen en planten te kopen, zowel voor zichzelf als voor anderen. Dat zetten we graag op een rijtje voor je in de video ‘Terugblik 2020’. Klik hier om deze jaaroverzichtsvideo te bekijken.

Laten we hopen dat 2021 wat meer rust, zekerheid en nieuwe kansen zal bieden. Wij zullen ook komend jaar de wereld weer een stukje mooier proberen te maken met bloemen en planten.

Namens alle medewerkers van Bloemenbureau Holland wens ik je graag een gezond en succesvol 2021 toe, zowel zakelijk als op privégebied.

Met vriendelijke groet,

Dennis van der Lubbe
Managing Director

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden