Nieuwe voorzitter voor chrysantencoöperatie VannoVa
Logo bloemenkrant.nl
Foto: vannova

Nieuwe voorzitter voor chrysantencoöperatie VannoVa

Sinds 1 januari 2021 volgt Remco van Ruyven Laurens van der Lans op als nieuwe voorzitter van VannoVa.

Nadat Laurens van der Lans in kwartaal 1 van 2020 zijn tuin in ’s-Gravenzande verkocht en zich is gaan ontfermen over het distributiecentrum van VannoVa in Naaldwijk, werd het langzaamaan tijd om af te treden als voorzitter van VannoVa. Het stokje is daarom met de ingang van het nieuwe jaar overgedragen aan Master Grower Remco van Ruyven.

Van Ruyven is al 10 jaar werkzaam in het familiebedrijf J&A Flowers in de Lier, waar de focus ligt op het telen van diverse soorten pluischrysanten van topkwaliteit. Topkwaliteit is tevens een van de belangrijkste pijlers van VannoVa en is zowel wat Laurens voorheen, als Remco nu voor ogen heeft voor de coöperatie.
Remco: “Ik wil ervoor zorgen dat de toekomst voor VannoVa gewaarborgd blijft, zodat wij topkwaliteit kunnen blijven leveren met de hoogwaardige service die daarbij past”

Naast Remco van Ruyven bekleden Guus van Leeuwen (Chrysantenkwekerij Guus van Leeuwen) en Peet van Leeuwen (Van Leeuwen Flowers) een functie als bestuurslid binnen de chrysantencoöperatie. Echter, belangrijke beslissingen worden te allen tijde door alle VannoVa Master Growers genomen en niet enkel door het bestuur.
        
Fotobijschrift: Laurens van der Lans (links) draagt de hamer over aan Remco van Ruyven.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden